Hoe we werken

Sterke video wijst weg naar topkandidaat

Eén beeldverhaal zegt zoveel meer dan duizend vacatures. Een eerlijke, authentieke video vormt een ideale ‘shortcut’ naar die topkandidaat. Loop niet langer smadelijke teleurstellingen op.

Geen tijdsverlies

Als werkgever bekijkt u de video’s van sollicitanten vanop uw bureau. Een erg tijdsbesparend alternatief voor de vaak ellenlange aanwervingsprocedures.

Transparante kennismaking

U krijgt een veel transparanter zicht op de persoonlijkheid van de kandidaat-werknemers en weet onmiddellijk ‘welke vis u op uw bord krijgt’.

Unieke troeven

Video toont u de unieke troeven die elke sollicitant te bieden heeft. Dat vereenvoudigt uw keuzeproces aanzienlijk. Mis deze kans niet!

Veelgestelde vragen

Voor elke vraag een duidelijk antwoord.

H0E WERKT DE AJ RECRUIT GELDTERUGGARANTIE?

Indien wij na negentig dagen geen geschikte kandidaat voor uw vacature vinden, crediteren wij uw betaalde vergoeding automatisch terug.

IK VOND EEN KANDIDAAT VIA EEN ANDERE WEG.

Proficiat! De zoektocht naar de ideale kandidaat is niet altijd even simpel. Indien u voor het AJ Recruit Basis Plan+ koos, stuurt u ons een mailtje en wij crediteren uw betaalde vergoeding volledig terug binnen vijf werkdagen.

IK BEN AL HEEL LANG OP ZOEK. HOE KAN AJ RECRUIT MIJ SUCCES GARANDEREN?

De juiste mensen vinden is niet altijd evident. Wij maken gebruik van een revolutionair rekruteringsproces dat onze slaagkansen aanzienlijk verhoogt.
Bovendien gaan wij niet enkel op zoek naar ‘actieve’ werkzoekenden. Bijna 65% van de kandidaten die wij plaatsen, zijn ‘passieve’ werkzoekenden. Die bereik je enkel met een unieke en gespecialiseerde aanpak.
Slagen wij er desondanks toch niet in uw ideale kandidaat te vinden, dan spreiden we voor u het vangnet van de AJ Recruit geldteruggarantie!

KOMEN JULLIE LANGS OP KANTOOR?

Om kosten en tijd te besparen, doen we dat niet. Het is juist de bedoeling dat we ‘in the cloud’ blijven. Indien de klant dit wenst, kunnen we uiteraard wel een videogesprek voeren. En, mits een extra kostprijs van honderd euro, kan een kantoorbezoek in uitzonderlijke gevallen.

Overtuigd?

Start uw meest succesvolle
rekruteringscampagne vandaag nog!

Start Campagne