Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor elke vraag een duidelijk antwoord.

H0E WERKT DE AJ RECRUIT GELDTERUGGARANTIE?

Indien wij na negentig dagen geen geschikte kandidaat voor uw vacature vinden, crediteren wij uw betaalde vergoeding automatisch terug. Enkel geldig bij AJ Recruit Retainer Plan.

IK VOND EEN KANDIDAAT VIA EEN ANDERE WEG.

Proficiat! De zoektocht naar de ideale kandidaat is niet altijd even simpel. Indien u voor het AJ Recruit Retainer Plan koos, stuurt u ons een mailtje en wij crediteren uw betaalde vergoeding volledig terug binnen vijf werkdagen.

IK BEN AL HEEL LANG OP ZOEK. HOE KAN AJ RECRUIT MIJ SUCCES GARANDEREN?

De juiste mensen vinden is niet altijd evident. Wij maken gebruik van een revolutionair rekruteringsproces dat onze slaagkansen aanzienlijk verhoogt.
Bovendien gaan wij niet enkel op zoek naar ‘actieve’ werkzoekenden. Bijna 65% van de kandidaten die wij plaatsen, zijn ‘passieve’ werkzoekenden. Die bereik je enkel met een unieke en gespecialiseerde aanpak.
Slagen wij er desondanks toch niet in uw ideale kandidaat te vinden, dan spreiden we voor u het vangnet van de AJ Recruit geldteruggarantie!

KOMEN JULLIE LANGS OP KANTOOR?

Om kosten en tijd te besparen, doen we dat niet. Het is juist de bedoeling dat we ‘in the cloud’ blijven. Indien de klant dit wenst, kunnen we uiteraard wel een videogesprek voeren. En, mits een extra kostprijs van honderd euro, kan een kantoorbezoek in uitzonderlijke gevallen.

Overtuigd?

Start uw meest succesvolle
rekruteringscampagne vandaag nog!

Start Campagne